Schouw veranderen

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Heeft u erover gedacht uw schouw te laten veranderen? Schakel daarvoor te allen tijde een deskundige firma in, zoals Caboor Construction. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in ons vakgebied en weten daardoor iedere klus tot een goed einde te brengen. Onze professionele medewerkers komen graag bij u langs om uw schouw vakkundig te veranderen. Ook op een perfecte afwerking kunt u rekenen.

Uw schouw laten veranderen door specialisten te Mariakerke

Caboor Construction is gekend om haar zeer uitgebreide assortiment aan kachels. Op onze website kunt u reeds ons assortiment bekijken en tot de voor u perfecte kachel komen. Natuurlijk staan de deuren van onze toonzaal ook voor u open en kunt u ons aanbod aan kachels ook in het echt komen bekijken. Een kachel laten plaatsen of een schouw laten veranderen, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van professionele medewerkers die iedere installatie of kleine verbouwing tot het gewenste resultaat weten te brengen. Daarbij besteden zij ook steeds aandacht aan de afwerking, immers, u wilt wel dat uw kachel of schouw er perfect uitziet.

Maatwerk mogelijk

Caboor Construction is het bedrijf dat u inschakelt voor het veranderen van uw schouw. Wij staan open voor maatwerk en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze diensten ten aanzien van maatwerk? Aarzel dan niet eens te bellen naar 09/344.69.68 of kom langs in Mariakerke.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht