Massieve tafel

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Zou u graag een massieve tafel willen kopen of op maat willen laten maken? Reken dan op de deskundigheid en vakbekwaamheid van de medewerkers van Caboor Construction. Wij zijn vooral gekend als een specialist op het gebied van keukens en kachels, maar bieden ook maatwerk op andere gebieden aan. Weet u al hoe uw massieve tafel er idealiter uit zou moeten zien? Maak uw wensen kenbaar!

Massieve tafel op maat: exact zoals u die wilt

Al meer dan 30 jaar produceert, levert en plaatst Caboor Construction keukens en kachels, zowel standaardmodellen als maatwerk. Echter, ook voor het maken van een massieve tafel, dressings, binnendeuren en trappen kunt u bij ons terecht. Dankzij onze vakkennis weten wij elk project tot een succesvol einde te brengen. Het resultaat is steeds naar de wens van de klant. Weet u al hoe u nieuwe massieve tafel eruit zou moeten zien? Bespreek uw wensen met één van onze experts. Dan bekijken wij hoe wij uw wensen om kunnen zetten in een realiseerbaar plan van aanpak.

Informatie over ons maatwerk te Mariakerke

Wilt u meer informatie ontvangen over het maatwerk dat wij leveren of wilt u weten hoe wij u aan een massieve tafel op maat kunnen helpen? Aarzel dan niet ons te contacteren via het nummer 09/344.69.68. Ook bent u steeds welkom in onze toonzaal te Mariakerke. U vindt ons openingsuren op onze website. 

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht