Cottage keuken

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Zoekt u een keukenspecialist in de omgeving van Gent die u een cottage keuken kan bezorgen? Dan moet u zeker bij Caboor Construction zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van maatwerk- en standaardkeukens en kunnen onze klanten daardoor altijd een keuken bezorgen die hen schikt. Bovendien hebben wij een plaatsingsdienst in ons beheer, waardoor wij steeds garant kunnen staan voor een professioneel geplaatste en afgewerkte keuken.

Cottage keuken: keuken met warme uitstraling

Een cottage keuken van Caboor Construction kenmerkt zich door zijn warme en landelijke uitstraling. Een keuken van dit soort brengt een authentieke sfeer in huis en past perfect in een landelijk interieur. Tegelijkertijd geniet u van de maximale functionaliteit van de moderne keukentoestellen waarmee de keuken uitgerust is. Wanneer u een landelijk uitziende keuken wenst, maar ook gebruik wilt maken van de meest moderne keukentoestellen, dan is een cottage keuken zeker en vast iets voor u.

Bekijk onze keukens in onze toonzaal te Mariakerke

Zou u graag eens een cottage keuken of een massief rustieke keuken in het echt willen zien? Bezoek dan eens onze toonzaal te Mariakerke. Op onze website vindt u onze openingstijden. Heeft u nog vragen over de cottage keuken of één van de vele andere keukens die u bij Caboor Construction kunt aankopen? Dan kunt u ons contacteren via het telefoonnummer 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht