Inbouwcassette

Een afspraak maken of een vraag? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Benieuwd naar wat wij u allemaal kunnen bieden? Bekijk de video! InbouwcassetteEen inbouwcassette, professioneel geplaatst door de eigen plaatsingsdienst van Caboor Construction. Welkom bij Caboor Construction uit Mariakerke. Wij zijn een professioneel keuken- en kachelplaatsingsbedrijf en hebben ruim 30 jaar ervaring binnen deze branche. We hebben een team van kundige mensen om ons heen weten te verzamelen, zodat een plaatsing altijd perfect afgewerkt wordt.

Uiterst scherpe prijzen

Een inbouwcassette is een (soms ook in een bestaande situatie eenvoudig te installeren) warmtebron die uw woning sterk zal verrijken. Heerlijke warmte en een gezellig vuur verhogen de sfeer in uw woonkamer. Wij van Caboor Construction bieden u diverse standaard haarden, maar wij kunnen ook maatwerk leveren indien u dat graag wenst. Maatwerk is één van de troeven die wij u bieden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de inbouwcassettes die wij in ons assortiment hebben? Breng dan eens een bezoek aan onze toonzaal in Mariakerke. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Natuurlijk kunt u uw vragen ook altijd telefonisch stellen aan één van onze medewerkers, wij zijn bereikbaar via 09/344.69.68.

Meer informatie:
Inbouw pelletkachel - Haardwanden - Voorzetkachel - Toonzaalkeukens - Prijzen pelletkachels - Pelletkachels - Landelijke keukens - keukens Gent - Keukenbouwer - Inbouwcassette


Bekijk hieronder onze: Keukens, Schouwmantels, Dressings, Deuren en Trappen.