Dressing kopen

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Een dressing kopen voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer, dat doet u natuurlijk bij een specialist, zoals Caboor Construction. Onze firma staat al bekend als een topleverancier van maatwerk- en standaard keukens en kachels, echter ook voor een dressing kunt u bij ons terecht. Ook deze maken wij, indien gewenst, op maat. Wanneer u een dressing op maat wenst te kopen, dan kunt u ons gerust eens contacteren. Dan overlopen wij met u graag de mogelijkheden.

Dressing op maat kopen van een deskundige producent

Al ruim 30 jaar weten wij ieder project tot een goed einde te brengen. Of het nu gaat om het plaatsen en afwerken van een kachel of het op maat maken van een keuken: iedere klus leidt bij ons tot een succesvol eindresultaat, dat volledig naar wens van de klant is. En dat is natuurlijk waarvoor wij werken. Overweegt u al enige tijd om een dressing op maat te laten maken? Onze medewerkers horen graag van u hoe u uw dressing zou willen zien. Wij gaan zo snel mogelijk met uw wensen aan de slag.

Ontdek onze concurrerende prijzen

Caboor Construction hanteert steeds concurrerende prijzen. Dat geldt niet alleen voor onze kachels en keukens, maar ook zeker voor onze dressings. Wenst u een dressing bij Caboor Construction te laten maken en te kopen? Bezoek dan eens onze toonzaal te Mariakerke. Tevens kunt u ons contacteren via het telefoonnummer 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht